Антъни Джошуа постигна една от най-впечатляващите победи в кариерата си, след

...
Антъни Джошуа постигна една от най-впечатляващите победи в кариерата си, след
Коментари Харесай

Джошуа със силни думи след бляскавата си победа

Антъни Джошуа реализира една от най-впечатляващите победи в кариерата си, откакто смачка само за два рунда Франсис Нгану. 

“Когато гледах борбата сред Франсис и Тайсън Фюри, разбрах, че той може да се бие. И желаех част от това. Той е ентусиазъм. Той е страховит шщампион и неговият резултат не анулира нищо от неговите благоприятни условия. Казах му, че не би трябвало да напуща кръга. Той може да се оправи добре. Той се би с двама от най-хубавите. Загубата не е положително нещо за нито един играч ”, сподели Джошуа.

“Не знам дали влизам в пика си, мъчно е в тежката категория. Ако бях изгубил, всички щяха да кажат, че съм завършил. Животът ти се трансформира, когато загубиш, само че когато победиш, просто продължаваш напред. Моят екип оформя бъдещето ми, аз съм тук просто с цел да се удрям. Ще се върна в личната си клетка, ще се затворя и ще се върна, когато е време да се удрям ”, добави боксьорът.

Британецът също по този начин засегна и бъдещото си показване до края на 2024 година, като отхвърли да разяснява с кой тъкмо желае да се бие в идващия си мач или дали ще играе още веднъж, в случай че Александър Усик и Тайсън Фюри се срещнат повторно, по какъв начин беше планувано.

“Ако Фюри или Усик ме желаят, те могат да почукат на вратата ми и ще дам най-хубавото от себе си ”, приключи спечелилият.

 

" LET'S GO! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР